Dietistas, visuomenės sveikatos specialistas suteiks jums sveikos mitybos skatinimo paslaugas:

Sveikos ir tvarios mitybos rekomendacijos, 18+

Vienkartinio užsiėmimo metu apžvelgiamos ne tik sveikos mitybos rekomendacijos, bet ir aptariama kaip mitybą paversti tvaria, nešvaistyti maisto ir kokius maisto gaminimo būdus pasirinkti.

Informacija ir registracija

Sveikos ir tvarios mitybos rekomendacijos, 65+

Vienkartinio užsiėmimo metu pristatomos maitinimo rekomendacijos, sveikatai palanki vyresnio amžiaus žmonių dieta, jos pritaikymas esant mitybos sutrikimams.

Informacija ir registracija

Sveikos ir tvarios mitybos rekomendacijos nėščiosioms ir maitinančioms

Vienkartinio užsiėmimo metu pristatomos maitinimo rekomendacijas nėščiosioms ir maitinančioms, aptariamas reikiamų vitaminų ir mineralinių medžiagų kiekis, maistinių medžiagų poreikis. Mokoma pasirinkti ir paruošti sveikatai palankų maistą.

Informacija ir registracija

Sveikos mitybos mokymo programa

Tęstinė sveikos mitybos mokymo programa, skirta išsamiai informuoti dalyvius apie sveiką mitybą ir gyvenseną bei paskatinti juos siekti išliekamų pozityvių sveikatos pokyčių. Programą sudaro teoriniai ir praktiniai užsiėmimai. Jų metu taikomi interaktyvūs mokymų metodai, diskusijos grupėse, užduočių sprendimai, aptariami rezultatai, konsultuojama sveikos gyvensenos klausimais.

Informacija ir registracija


Susijusios naujienos

Kaip saugiai gaminti maistą vasarą?

Kokioje temperatūroje suaktyvėja mikroorganizmų dauginimasis? Maisto produktų vartojimas gali sukelti negalavimų, jei į juos pateks salmoneliozės, listeriozės ar kitų per maistą plintančių infekcijų sukėlėjų. Šių ligų simptomai dažniausiai būna panašūs – viduriavimas, karščiavimas, pilvo, galvos, raumenų skausmai, pykinimas ir vėmimas. Mikroorganizmai plačiai randami dirvožemyje, vandenyje, ant gyvūnų bei žmonių, todėl jie gali patekti ant rankų, […]

Daugiau