Dietistas, visuomenės sveikatos specialistas suteiks jums sveikos mitybos skatinimo paslaugas:
Sveikos ir tvarios mitybos rekomendacijos, 18+
Vienkartinio užsiėmimo metu apžvelgiamos ne tik sveikos mitybos rekomendacijos, bet ir aptariama kaip mitybą paversti tvaria, nešvaistyti maisto ir kokius maisto gaminimo būdus pasirinkti.
Sveikos ir tvarios mitybos rekomendacijos, 65+
Vienkartinio užsiėmimo metu pristatomos maitinimo rekomendacijos, sveikatai palanki vyresnio amžiaus žmonių dieta, jos pritaikymas esant mitybos sutrikimams.
Sveikos ir tvarios mitybos rekomendacijos nėščiosioms ir maitinančioms
Vienkartinio užsiėmimo metu pristatomos maitinimo rekomendacijas nėščiosioms ir maitinančioms, aptariamas reikiamų vitaminų ir mineralinių medžiagų kiekis, maistinių medžiagų poreikis. Mokoma pasirinkti ir paruošti sveikatai palankų maistą.
Sveikos mitybos mokymo programa
Tęstinė sveikos mitybos mokymo programa, skirta išsamiai informuoti dalyvius apie sveiką mitybą ir gyvenseną bei paskatinti juos siekti išliekamų pozityvių sveikatos pokyčių. Programą sudaro teoriniai ir praktiniai užsiėmimai. Jų metu taikomi interaktyvūs mokymų metodai, diskusijos grupėse, užduočių sprendimai, aptariami rezultatai, konsultuojama sveikos gyvensenos klausimais.
Susijusios naujienos
Kaip saugiai gaminti maistą vasarą?
Kokioje temperatūroje suaktyvėja mikroorganizmų dauginimasis? Maisto produktų vartojimas gali sukelti negalavimų, jei į juos pateks salmoneliozės, listeriozės ar kitų per maistą plintančių infekcijų sukėlėjų. Šių ligų simptomai dažniausiai būna panašūs – viduriavimas, karščiavimas, pilvo, galvos, raumenų skausmai, pykinimas ir vėmimas. Mikroorganizmai plačiai randami dirvožemyje, vandenyje, ant gyvūnų bei žmonių, todėl jie gali patekti ant rankų, […]